Behandlingar

Andra terapeuter jag varmt rekommenderar

Maria Waern

www.waernaom.com

Reflexologi/Zonterapi

Annelie Andersson

helamanniskan.biz

REBA-test


Jag väljer att se människan ur ett helhetsperspektiv där kropp och själ hör ihop. Jag använder olika tekniker och utgår ifrån individens behov.

Massagetekniker


Svensk klassisk massage

En djupgående massage som verkar avslappnande för spända muskler. Massage mjukar upp och ökar blod- och lymfcirkulationen, stärker immunförsvaret, ger en djupare och lugnare andning, motverkar stress och ökar kroppens välbefinnande.


Energimassage

Under energimassage masseras olika akupunkturer på axlar, huvud, nacke, rygg, armar och höfter. Stress elimineras och du blir behagligt avspänd i hela kroppen.


Koppning

Koppning är en gammal traditionell läkekonst som är kraftfull och djupgående. Med hjälp av sugkoppor skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Behandlingen ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar,  senfästesinflammationer samt effektiv mot celluliter.


Gua sha

Skrapmassagen är en ca 4000 år gammal metod mot värk. Vid en Gua sha-behandling används en skrapa och olja mot huden för att skapa rodnad och hetta. På så vis främjas cirkulationen av Qi och blod. Det sker en bristning i underhudskapillärerna och en rodnad uppstår. Rodnaden går bort efter 2-7 dagar, det kan också bli ömt. Det är bra att dricka ljummet vatten för att hjälpa utrensning av slaggprodukter.Fotbehandlingar


Medicinsk fotvård                                  

Förebyggande och behandlande fotvård som börjar med ett mjukgörande fotbad. I medicinsk fotbehandling ingår nagelvård, nageltrång, borttagning liktorn, förhårdnader, hälsprickor och svamp efter behov. Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage. Ta gärna med rena strumpor.

50 min.


Vårtbehandling

Kryoterapi, vårtan fryses, vilket dödar de infekterade cellerna. Behandling upprepas var 3:e vecka tills vårtan är borta. Hur många behandlingar som behövs beror på hur smärtan upplevs och hur länge vårtan har funnits. Du får instruktioner om hur du behandlar vårtan mellan behandlingarna hemma.

25 min


Fotvård som friskvård

En behandling för dig som betalar med

Friskvårdskuponger eller vill ha ett kvitto till din arbetsgivare inkl.moms.

Behandlingen börjar med ett uppmjukande bad, naglara klipps och rensas. Eventuella förhårdnader och andra problem åtgärdas. Avslutas med en kortare fotmassage. Ta gärna med rena strumpor.


Fotvård lyx

En lyxig behandlingen som börjar med ett avslappnande fotbad och en väldoftande peeling. Därefter medicinsk fotvård. Behandlingen avslutas med en skön cirkulationshöjande fot- och underbensmassage med cypressolja.

75 min.


Lackning av naglar

Lackning av naglar

20 min.


Fot- och underbensmassage

Behandlingen börjar med ett avkopplande fotbad. Därefter en välgörande fot- och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och gör att hela kroppen känns skönt avslappnad.

30 min.Ansikts- och kroppsbehandlingar


Ansiktsvårdande behandling

En återfuktande kur med rengöring, peeling och mask. Behandlingen inleds med rengöring och peeling av din hud på djupet. Därefter appliceras ansiktsmasken. Under tiden masken verkar får du en energigivande skalpmassage. Därefter masseras serum, olja och ansiktskräm in. Behandlingen abslutas med en cirkulationshöjande, skön ansiktsmassage. Dina ansiktsmuskler slappnar av medan din hud slätas ut och ger dig en fräsch hy med nyvunnen energi. Behandlingen utförs med produkter från MARIA ÅKERBERG DEEPSKIN ORGANICS.

50 min.


MARIA ÅKERBERG Papayadream från topp till tå

Nyskapande peeling med uppiggande och energigivande effekt. Du får en näringsrik inpackning, en mjukgörande rubbing samt en mjukgörande ansiktsbehandling.

Behandlingen ger förbättrad blodcirkulation och lymfcirkulation samt en sammetslen hud.

65 min.

 

Vaxning

Ett snabbt och enkelt sätt att bli av med oönskad hårväxt. Håret bör inte vara kortare än en halv cm för bästa resultat. Sola helst inte 2-3 dagar efter vaxning.


Brynfärgning

Färgning av bryn samt lättare plockBehandlingar

Att satsa på friskvård kan förhindra sjukvård.