Behandlingar

Behandlingar

Medicinsk fotvård                                  

Förebyggande och behandlande fotvård som börjar med ett mjukgörande fotbad. I medicinsk fotbehandling ingår nagelvård, nageltrång, borttagning liktorn, förhårdnader, hälsprickor och svamp efter behov. Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage. Ta gärna med rena strumpor.

50 min.


Vårtbehandling

Kryoterapi, vårtan fryses, vilket dödar de infekterade cellerna. Behandling upprepas var 3:e vecka tills vårtan är borta. Hur många behandlingar som behövs beror på hur smärtan upplevs och hur länge vårtan har funnits. Du får instruktioner om hur du behandlar vårtan mellan behandlingarna hemma.

25 min


Fotvård som friskvård

En behandling för dig som betalar med

Friskvårdskuponger eller vill ha ett kvitto till din arbetsgivare inkl.moms.

Behandlingen börjar med ett uppmjukande bad, naglara klipps och rensas. Eventuella förhårdnader och andra problem åtgärdas. Avslutas med en kortare fotmassage. Ta gärna med rena strumpor.


Lackning av naglar

Lackning av naglar

20 min.


Fot- och underbensmassage

Behandlingen börjar med ett avkopplande fotbad. Därefter en välgörande fot- och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och gör att hela kroppen känns skönt avslappnad.

30 min.


Vaxning

Ett snabbt och enkelt sätt att bli av med oönskad hårväxt. Håret bör inte vara kortare än en halv cm för bästa resultat. Sola helst inte 2-3 dagar efter vaxning.