Om Framsteget

Om Framsteget

Inger

Jag är leg sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri. Sedan 2015 är jag utbildad i akupunktur enligt traditionell kinesisk medicin TKM och medlem i Svenska akupunkturförbundet vilket är en kvalitetsgaranti för dig som kund. Akupunktur har mycket god effekt framför allt på mera kroniska långvariga tillstånd som allergier, olika former av smärta etc. Behandlingen går ut på att balansera kroppen så att den får möjlighet att läka. Jag använder bara sterila godkända engångsnålar.Jag erbjuder även behandling som multidimensionell terapeut som är en fördjupning av akupunkturen där jag kombinerar nålarna med akupressur och healing.


Jag erbjuder också Regndroppsmassage som är en mycket avslappnande massage med eteriska oljor som utförs på rygg och fötter. Därutöver är jag utbildad i grundläggande psykoterapi både enligt psykodynamisk modell samt kognitiv beteendeterapi. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med    former av psykiatrisk problematik samt beroendeproblematik. 

Välkommen att snart kunna boka en tid hos mig!

Besa

Jag är dipl. medicinsk fotterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut. Jag erbjuder medicinsk fotvård, vårtbehandling, vaxing, lackning av naglar m.m.


Erbjudande! Under augusti ingår lackning av naglar vid bokning av medicinsk fotvård


Välkommen att boka tid hos mig från och med augusti!